VERGADEREN & ONTMOETEN

 

Wil jij je gasten in een sfeervol ingerichte ruimte ontvangen en voorzien van bijvoorbeeld een lunch, tussendoortje of zelfs een diner?

Alles is mogelijk bij OF-US!

Al onze vergaderzalen zijn voorzien van een beamer, tv-scherm, whiteboard of flip-over. Daarbij is ons gehele pand voorzien van wifi. OF-US is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, daarbij beschikt OF-US ook over inpandige parkeerplaatsen en is parkeergarage ‘Stationsplein’ om de hoek. Allemaal facetten wat OF-US onder andere een unieke en ideale plek maakt om te vergaderen. Kijk welke vergaderzaal het beste bij jouw wensen past en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

MEETING RUIMTES:

 Business Lounge
 Vergaderruimte Schuttersveld
 Spreekkamer OF-US Business
 Spreekkamer OF-US Casual

PRIJZEN INCLUSIEF:

 Gebruik van AV-middelen
 Ontvangst van gasten / deelnemers
 Water + glazen in de ruimte

OPTIONEEL:

 Koffie en thee (arrangementen)
 Frisdrank
 Koek arrangement
 Lunch
 Borrel
 Snack arrangement

BUSINESS LOUNGE

Onze business lounge is publiek toegankelijk en ideaal voor een zakelijke afspraak op een sfeervolle locatie. Het is mogelijk op verschillende plekken te werken, met collega’s te overleggen of gasten te ontvangen. Dit uiteraard onder het genot van een kop koffie, cappuccino, thee of andere warme en/of koude dranken. 

Ook is het mogelijk om na een vergadering, training of college een ontspannende borrel te houden in de business lounge.

VERGADERRUIMTE SCHUTTERSVELD

De vergaderruimte Schuttersveld bevindt zich op de begane grond. De ruimte beschikt over een tiental ramen, hierdoor is er voldoende daglichttoetreding waardoor deze ruimte, net als alle andere ruimtes, als zeer prettig wordt ervaren. Een lange dag vergaderen in deze ruimte is geen enkel probleem. Daarbij zijn er presentatie benodigdheden zoals: tv, whiteboard en flipover aanwezig om een succesvolle vergadering of presentatie te kunnen houden. Uiteraard is het mogelijk om hierbij een koffie/thee/water arrangement bij te gebruiken. Liever een ander arrangement? Vraag naar de mogelijkheden. 

Interesse in vergaderruimte Schuttersveld of in onze andere ruimtes? Vraag naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

SPREEKKAMER OF-US BUSINESS

De spreekkamers kunnen dienstdoen voor bijvoorbeeld coachgesprekken, mediation- en sollicitatiegesprekken. De spreekkamers OF-US Business zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Heeft u een ruimte nodig waar u privé kan praten en/of overleggen? Ga dan voor een spreekkamer OF-US Business. Wil je hierbij gebruik maken van een koffie/thee/water arrangement of van een van onze andere arrangementen?

Vraag naar de mogelijkheden en krijg direct een advies op maat met daarbij een vrijblijvende offerte.

SPREEKKAMER OF-US CASUAL

De spreekkamers OF-US Casual kunnen dienstdoen voor bijvoorbeeld coachgesprekken, mediation en sollicitatiegesprekken. De spreekkamers Casual zijn voorzien van een bank en luxe stoelen waardoor er een ontspannen sfeer heerst. In OF-US Casual is het mogelijk om bijvoorbeeld zware gesprekken luchtig te houden vanwege de ontspannen sfeer. Daarbij doet deze kamer ook dienst om op een relaxte en casual manier gasten te ontvangen. Wil je hierbij gebruik maken van ons koffie/thee/water arrangement of van een van onze andere arrangementen?

Vraag naar de mogelijkheden en krijg direct een advies op maat met daarbij een vrijblijvende offerte.