EVENEMENTEN & BIJEENKOMSTEN

 

Regelmatig organiseren wij bijeenkomsten en evenementen in het teken van ondernemerschap. Ondernemers en professionals praten je bij en gaan met je in gesprek over uiteenlopende thema’s. Deze variëren van het opzetten van een bedrijf tot cybersecurity.

Uiteraard delen we graag onze kennis en stellen we ons eigen netwerk beschikbaar. Als ervaren ondernemers kunnen we je in contact brengen met investeerders, financiers, ondernemers en wellicht potentiele leveranciers of klanten.

WORKSHOP

Eind 2021 introduceert OF-US workshops waarin de do’s en don’ts over een bepaald vakgebied worden toegelicht door een expert. Elke maand geven wij een gastspreker / expert de mogelijkheid om een workshop te verzorgen. Iedereen die belangstelling heeft voor de workshop kan hierbij aansluiten, de inloop is gratis en wij zullen de koffie en thee verzorgen. In ongeveer een uur krijgt u meer inzicht in handige en praktische tips van de expert over wat juist wel of juist niet te doen.

Wilt u ook een workshop verzorgen dan kijken we graag samen naar de mogelijkheden. Via onderstaand contact formulier kunt u ons op de hoogte brengen of uw vragen stellen. Een onderwerp of vakgebied waar u juist graag een workshop van zou willen bijwonen horen wij ook graag. Wij gaan dan aan de slag om die workshop te kunnen verzorgen met de juiste expert. .

AGENDA GRATIS WORKSHOPS

 

Binnenkort zullen we weer met de workshops beginnen. Hou onze socials / website in de gaten voor meer informatie.